Danmarks første lærebog i vejbygning var tysk - Zeeberg, Nils Kristian (Vejhistorie, 2023)
Veiledning til Hoved- og mindre Landeveies Bygning og Vedligeholdelse, af Heinrich Friherre v. Pechmann, blev udgivet i Danmark i 1838 og blev et vigtigt læremiddel.