Vejene i Borremose: Danmarks ældste vejsystem - Martens, Jes (Vejhistorie, 2021)
I en højmose i det centrale Himmerland findes spor af Danmarks ældste vejsystem. Ud fra mange års udgravninger fortælles historien om bl.a. de første stenlagte veje.