Dalarnes porfyrer - Hjelmqvist, Sven (Varv, 1982)
Intet resumé Beklageligvis blev der byttet rundt på teksterne til figurerne på side 12. Den rigtige tekst under figurerne er: E: Bredvad porfyr, Vasselbodama SV for Âlvdalen. F: Klittberg porfyr, Klittberget NØ for Âlvdalen. G: Sort Orrloksporfyr, Orrloken N for Âlvdalen. H: Blyberg porfyr, B!yberget SØ for Âlvdalen.