Klædt på som online-underviser - kommunikation som barriere for netstøttet undervisning - Levinsen, Karin (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2003)
Første gang publiceret i UNEV nr. 1: Undervisningsformer på nettet, november 2003, red. Simon Heilesen og Helle Bækkelund Jensen. ISSN 1603-5518. På flere uddannelsesinstitutioner begynder det i disse år at blive et krav, at dele af undervisningen skal udbydes som rene online-forløb eller som kombinerede fremmøde- og online-forløb.Artiklen præsenterer et overblik over IKT-kompetencer og univeritetspædagogik og beskriver undervisernes læreproces, når man skal lære kommunikative kompetencer på ny, ved hjælp af Dreyfus’ og Dreyfus’ taksonomiske begreber. Endelig analyseres et konkret IKT-kursusforløb for undervisere med specielt fokus på kommunikationens rolle i teknologistøttet undervisning og samarbejde.