Tema nr. 1, 2003 - Heilesen, Simon; Jensen, Helle Bækkelund (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2003)
Med en buket af spændende bidrag byder temaredaktørerne velkommen til Udviklingsforums første tema om "Undervisningsformer på nettet". Vi opfordrer læserne til at deltage i diskussionen af de mange bidrag til temapublikationen og de spørgsmål, som forfatterne af de enkelte bidrag rejser. Det er vores håb, at vi med denne og de kommende temapublikationer kan medvirke til at formidle og diskutere forskning i og erfaringer med forskellige aspekter af netstøttet undervisning på universiteterne i Danmark.