Netstøttet undervisning på Copenhagen Business School - Pedersen, Michael (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Første gang publiceret i UNEV nr. 2: E-læringsplatforme - muligheder og potentialer, januar - marts 2004, red. Tom Nyvand og Michael Pedersen. ISSN 1603-5518. CBS Learning Lab har evalueret flere platforme (se f.eks. www.ll.cbs.dk/pdf_filer/platform.pdf), som kan bruges til netstøttet undervisning. Med udgangspunkt i de pædagogiske principper for Det Erhvervsøkonomiske Fakultet anbefalede CBS LL i 2000 at anskaffe SiteScape Forum som CBS’s fælles platform for uddannelsernes integrering af netstøtte i undervisningen. Platformen er et konferencesystem, hvor de enkelte uddannelser kan opbygge de workspaces, diskussionsfora og kalendere, som det er relevant at arbejde med. Det er i SiteScape muligt at arbejde med både asynkron og synkron dialog.