Valg af E-learning system - det er ikke nemt at gøre det hele nemmere - Brostrøm, Stig (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Første gang publiceret i UNEV nr. 2: E-læringsplatforme - muligheder og potentialer, januar - marts 2004, red. Tom Nyvand og Michael Pedersen. ISSN 1603-5518. E-based learning er noget ganske andet og mere kompliceret end det var bare for få år siden. Dette skyldes især to grunde. Den ene er, at det i dag ikke er muligt at se e-based learning isoleret fra universitetets øvrige aktiviteter - et e-based learning system som ikke er fuldt integreret med universitetets almene undervisningspraksis, administration og datagrundlag, vil i dag i praksis være uanvendeligt. Den anden grund er, at et e-based learning system samtidigt også skal kunne tale med systemer uden for institutionen. Disse to forhold sætter universiteterne i en række dilemmaer, hvoraf nogle enkelte gennemgås i artiklen.