Tema nr. 2, 2004 - Nyvang, Tom; Pedersen, Michael (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Et velovervejet valg af e-læringsplatform kan kræve et overblik, der ersærdeles vanskeligt at opnå. Hensigten med dette tema er at give adgang til en række af de overvejelser, forskellige universitetsmiljøer i Danmark har gjort i forbindelse med valg og nyttiggørelse af en e-læringsplatform.