Video som virtuel tilgang til uddannelse - Møller, Per (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Første gang publiceret i UNEV nr. 3: Internet Video: Teknik og pædagogik mødes på nettet, april - juni 2004, red. Jens Dørup. ISSN 1603-5518. Med udgangspunkt i et tilbageblik til Thomas Edisons opfindelse af filmfremviseren diskuteres i artiklen videomediets potentialer, specielt i forhold til undervisningen i brugen af komplekse instrumenter ved Danmarks Tekniske Universitet.