Brug af internettet til støtte for samarbejde og videndeling - Dørup, Jens (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2005)
Første gang publiceret i UNEV nr. 5: Videndeling og samarbejde på nettet, februar - maj 2005, red. Simon Heilesen. ISSN 1603-5518. Artiklen beskriver en række simple, billige og let tilgængelige systemer til understøttelse af samarbejde og videndeling ved hjælp af internettet. Med udgangspunkt i egne praktiske erfaringer beskrives typiske barrierer og vanskeligheder, man kan møde ved brugen, og der gives eksempler på, hvordan problemerne kan løses eller afhjælpes. Det illustreres, hvordan man ved hjælp af netbaseret samarbejde kan opbygge og vedligeholde praksisfælleskaber, som ikke ville have været mulige uden internettet.