Kvantitet i kvaliteten - Schøsler, Lene; Maegaard, Bente (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Første gang publiceret i UNEV nr. 7: E-læring i sprogfag, juni 2006, red. Signe Hvid Maribo og Ole Lauridsen. ISSN 1603-5518. Center for Sprogteknologi og Institut for Engelsk, Germansk og Romansk, Københavns Universitet, har modtaget støtte fra Øforsk-programmet til at udvikle et projektforslag til automatisk testning af sprogindlæreres indlæringsviveau. Projektet omfatter både gymnasie- og universitetsniveau, og det bygger på Pienemanns teorier om indlæringsniveauer.