E-læring - overvejelser om kursusplanlægning og kursusudvikling - Larsen, Pia (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Første gang publiceret i UNEV nr. 8: Tilrettelæggelse af efter- og videreuddannelse på universitetet, nov. 2006, red. Sanne Almeborg og Tom Nyvang. ISSN 1603-5518. Denne artikel er et forsøg på at konkretisere nogle af de mange overvejelser omkring kursusplanlægning og kursusudvikling, der er forbundet med at tilrettelægge et kursus til fjernstuderende. Artiklen koncentrerer sig om det arbejde, der ligger forud for undervisningen, mens de praktiske og pædagogiske udfordringer, der knytter sig til den faktiske undervisning, ikke betragtes her. Artiklen er primært baseret på forfatterens betragtninger og refleksioner i forbindelse med planlægningen og udviklingen et kursusmodul af den netbaserede masteruddannelse Master of Applied Statistics.