Tema nr. 8, 2006 - Almeborg, Sanne; Nyvang, Tom (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Universiteterne har gennem de senere år arbejdet målrettet med at udvikle deres tilbud om efter- og videreuddannelsestilbud. Der er i dag et meget varieret udbud af kompetenceudviklingsaktiviteter, og der udvikles stadig nye former, ofte i i tæt samspil med virksomhederne, hvor arbejdspladen bliver taget som udgangspunkt for både det personlige og det kollektive kompetenceløft.