Tema nr. 9, 2006 - Heilesen, Simon (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Evaluering er et af tidens populære ord. Såvel de studerende på alle niveauer som deres uddannelser underkastes stedse hyppigere forskellige former for bedømmelse. I og med at en stadigt større del af undervisningen foregår med inddragelse af informations- og kommunikationsteknologier (IKT), er det naturligt, at IKT også i stigende grad kommer til at spille en rolle i evalueringen af de studerendes arbejde.