Det sku’ vær’ så godt - tanker om e-learning og de mange problemer denne undervisningsform indebærer - Lauridsen, Ole (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2003)
Første gang publiceret i UNEV nr. 1: Undervisningsformer på nettet, november 2003, red. Simon Heilesen og Helle Bækkelund Jensen. ISSN 1603-5518. Ud fra forfatterens praksiserfaring skitseres en håndfuld tilsyneladende gængse problemer i fjernundervisning og blended learning - altså hhv. den fuldstændig webbaserede undervisning og blandingen af webbaseret undervisning og tilstedeværelsesundervisning, de to typer af e-learning man opererer med. I artiklen præsenteres forklaringer på, hvorfor de forskellige vanskeligheder opstår, ligesom der også skitseres en række løsningsforslag. Samarbejdskontrakter, læringsstile og fleksibel tilrettelæggelse fremhæves som væsentlige bud på løsningsforslag.