Netbaseret undervisning - en tillidssag - Løngreen, Hanne (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2003)
Første gang publiceret i UNEV nr. 1: Undervisningsformer på nettet, november 2003, red. Simon Heilesen og Helle Bækkelund Jensen. ISSN 1603-5518. Artiklen tager afsæt i forfatterens egne oplevelser erfaret dels fra skolebænken og dels bag katederet. Målet for artiklen er at søge at sætte ord på, hvordan den netbaserede undervisning kan fungere som et virtuelt frirum med det formål at skabe tillidsfulde reflekterede praktikere af de studerende. Artiklen fremstår som en skriftlig selvreflekterende tekst og ikke som en klassisk videnskabelig artikel med referencer til videnskabelige kilder.