En naturvidenskabelig universitetsundervisers forventninger til en e-learning-platform? - Wermuth, Hannah Kamstrup (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Første gang publiceret i UNEV nr. 2: E-læringsplatforme - muligheder og potentialer, januar - marts 2004, red. Tom Nyvand og Michael Pedersen. ISSN 1603-5518. Alle danske højere læreanstalter tilbyder i dag en e-learning-platform, men hvilke krav kan man egentlig stille til en sådan, og i hvilken sammenhæng skal den bruges? Artiklen giver et bud på dette – set på baggrund af erfaringer fra et naturvidenskabeligt IT-kompetencecenter.