E-learning i projektorienteret gruppearbejde - Jonsson, Gissur (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Første gang publiceret i UNEV nr. 2: E-læringsplatforme - muligheder og potentialer, januar - marts 2004, red. Tom Nyvand og Michael Pedersen. ISSN 1603-5518. Det første væsentlige tiltag, der forsøgte at give en E-learning platform til hele Roskilde Universitetscenter skete i marts 2003, da Budget- og Forretningsudvalget nedsatte en IT-taskforce til formålet. Denne taskforce anbefalede tre fokusområder, hvoraf en var rettet mod de studerende på RUC, og derfor relateret til det pædagogiske sigte i IT-anvendelsen. Fokusområdet udmøntede sig i et udvalg, der skulle anbefale en løsning til en studenterportal til studerende, der skulle samle alle nuværende oplysninger for de studerende, samtidig med at en række nye muligheder indenfor IT-anvendelser skulle inkorporeres. Studenterportalen blev beskrevet i en endelig rapport, og resultatet blev fire ligestillede prioriteter: Administrative forhold, Studieforhold, Tjenester, Workspace.