E-læring som didaktisk provokatør - Jensen, Morten Hørning (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Første gang publiceret i UNEV nr. 2: E-læringsplatforme - muligheder og potentialer, januar - marts 2004, red. Tom Nyvand og Michael Pedersen. ISSN 1603-5518. Artiklen beskæftiger sig fra både en teoretisk og en empirisk synsvinkel med, hvordan en e-læringsplatform kan integreres i en uddannelsesinstitutions traditionelle fremmødeundervisning. Hvad kendetegner en god e-læringsplatform til dette formål, hvad kræves der institutionelt, og hvad er den pædagogiske og didaktiske baggrund herfor? Konkret beskrives et projekt ved Det Teologiske Fakultet, Århus Universitet, der har implementeret platformen Claroline i undervisningen.