Tema nr. 3, 2004 - Dørup, Jens (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
I dette tema, som omhandler universiteternes brug af digital video, tegner vi en status over dette nye medies anvendelse rundt om i landet. En række af de flittigste brugere, som også har været iblandt de første på området, fortæller om deres praktiske erfaringer, som naturligt nok har været af både teknologisk og pædagogisk art.