Tema nr. 4, 2004 - Götke, Povl; Lorentsen, Annette (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2004)
Alle danske universiteter arbejder for tiden med at forbedre deres brug af IKT i undervisningen. UNEV.dk og DUN - Dansk Universitetspædagogisk Netværk - vil gennem temaet Undervisere og e‐læring sætte fokus på nogle centrale problemstillinger i den sammenhæng.