Tema nr. 5, 2005 - Heilesen, Simon (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2005)
Temaet sættes fokus på universitetslærerens arbejdssituation og muligheder for forbedringer af denne gennem brug af samarbejdssystemer på nettet. Ved samarbejdssystemer forstås alt fra e-mail til avancerede CSCW -løsninger. Det væsentlige er ikke, at der er tale om avanceret teknik, men at der er tale om et værktøj, der kan bruges til at gøre samarbejde i forbindelse med undervisnings- og forskningsaktiviteter lettere og mere interessante.