Udvikling og implementering af webbaserede læringsobjekter vha. Macromedia Captivate - Godsk, Mikkel (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2005)
Første gang publiceret i UNEV nr. 6: Organisering af e-læring, oktober - december 2005, red. Jørgen Gomme, Birgitte heiberg, Jens Dørup og Ambrosia Hansen. ISSN 1603-5518. E-læringsplatforme stiller typisk nogle værktøjer til rådighed til udarbejdelse af webbaserede læringsobjekter, men desværre kan de færreste systemer imødekomme alle de individuelle ønsker og behov, underviseren, de studerende eller kursets pensum og form måtte have. I stedet for at tage udgangspunkt i det enkelte kursus eller underviser er udviklingen og implementeringen af læringsobjekterne typisk styret af e-læringsplatformens muligheder og især begrænsninger. For at undgå denne infleksibilitet kan det være nødvendigt at kigge sig om efter supplerende værktøjer, som teknisk set nemt kan integreres i eksisterende e-læringsplatforme, content management-systemer (CMS) eller på standardwebservere.