Mindre fremmøde, større aktivitet, højere kvalitet - Bruun, Bodil; Hansen, Susanne Hjorth; Ousager, Jakob (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2005)
Første gang publiceret i UNEV nr. 6: Organisering af e-læring, oktober - december 2005, red. Jørgen Gomme, Birgitte heiberg, Jens Dørup og Ambrosia Hansen. ISSN 1603-5518. - introduktion af IT-støttede undervisningsformer i en masteruddannelse. Baggrund, teori og praktiske erfaringer. Nærværende artikel redegør for et udviklingsprojekt, hvor model og værktøjskasse er anvendt i praksis: Vi har analyseret og foreslået ændringer til en uddannelse, og uddannelsens studieleder og undervisere har implementeret og evalueret. Underviserne og studielederen har haft lejlighed til at se artiklen igennem - men perspektivet i artiklen er vores, og det samme gælder ansvaret for fremstillingen af de praktiske erfaringer, herunder tolkningen af evalueringsresultaterne.