Implementering af e-læring på Det Teologiske Fakultet, Aarhus Universitet - Jensen, Hans J. Lundager (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2005)
Første gang publiceret i UNEV nr. 6: Organisering af e-læring, oktober - december 2005, red. Jørgen Gomme, Birgitte heiberg, Jens Dørup og Ambrosia Hansen. ISSN 1603-5518. E-læring - i betydningen af elektronisk formidlet undervisning eller elektronisk støttet under-visning, jf. definitionen ”et middel, som involverer brugen af et eller flere elektroniske redskaber i forskellige sammenhænge” (Brøgger 2003) - blev indført på Det Teologiske Fakultet i 2003. Forud var gået overvejelser på ledelsesniveau om, hvordan e-læring kunne indføres, og forudgående sonderinger med hensyn til valg af bedste system blev drøftet og vurderet.