Tema nr. 6, 2005 - Gomme, Jørgen; Hansen, Ambrosia; Dørup, Jens; Heiberg, Birgitte (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2005)
Temaet søger at belyse strategier og erfaringer med planlægning, rganisering og implementering af e-læring ved danske universiteter. Formålet med temaet er at undersøge: - hvorfor de enkelte institutioner har iværkssat e-læringsinitiativer - hvilke strategier der ligger bag e-læringsinitiativerne - den fælles sum af erfaringer fra disse initiativer