Brug af et content management system i sprog- og kommunikationsundervisningen - Ingstad, Lill; Simonsen, Henrik Køhler (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Første gang publiceret i UNEV nr. 7: E-læring i sprogfag, juni 2006, red. Signe Hvid Maribo og Ole Lauridsen. ISSN 1603-5518. Der er et voksende behov for at gøre sprog- og kommunikationsundervisningen mere erhvervsrettet, praksisnær, vedkommende og teknologibaseret. På den baggrund har en lille arbejdsgruppe på CBS indledt et udviklingsprojekt, hvor man kombinerer et case-forløb med anvendelsen af et content management system. Artiklen redegør for de pædagogiske og tekniske overvejelser, der ligger forud for implementering i undervisningen. De forskellige fordele ved denne form for undervisnings-materiale gennemgås, og de foreløbige erfaringer med brugen af systemet beskrives. Da udviklingsarbejdet stadig er i de indledende faser, diskuterer artiklen også, hvilke udfordringer der ligger i det videre udviklingsarbejde.