Refleksioner over udarbejdelse af test i Blackboard - Grinsted, Annelise (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Første gang publiceret i UNEV nr. 7: E-læring i sprogfag, juni 2006, red. Signe Hvid Maribo og Ole Lauridsen. ISSN 1603-5518. Vi er 2 lektorer, Simon Clement og Annelise Grinsted, der indgår i et pædagogisk udviklingsarbejde som en del af e-læringsstrategien på Syddansk Universitet, hvor vi skal udvikle 3 former for tests i universitetets valgte læringssystem, Blackboard, afprøve disse og derefter evaluere på resultaterne af denne proces. Udarbejdelsen af spørgsmål i denne form for tests viser sig at kræve langt flere overvejelser end først antaget som fx antal mulige svar, sværhedsgrad, entydighed, rækkefølge af spørgsmål, etc.