Tema nr. 7, 2006 - Maribo, Signe Hvid; Lauridsen, Ole (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Det er efterhånden en del år siden informationsteknologien gjorde sit indtog i sprogundervisningen på de danske universiteter, og der har gennem tiden været endog meget langt mellem de virkelig innovative tilgange - meget ofte har der snarest været tale om gammel vin på ny flasker, og det var ikke just årgangsvin. Samtidig måtte man konstatere at den nyudvikling der trods alt kunne registreres, ikke generelt fandt sted på de videregående uddannelser.