Kronik: Har vi råd til at være kameler? - Rasmussen, Dorthy (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Første gang publiceret i UNEV nr. 8: Tilrettelæggelse af efter- og videreuddannelse på universitetet, nov. 2006, red. Sanne Almeborg og Tom Nyvang. ISSN 1603-5518. Kompetenceløft skal skrives ind i budgetterne, siger Dorthy Rasmussen, leder af Kompetenceenheden ved Københavns Universitet i denne kronik. Efter- og videreuddannelse er en bæredygtig investering, der bidrager positivt på alle niveauer: i samfundet, i virksomheder og organisationer og for det enkelte individ. Universiteterne har her meget at byde på, men kvalitet koster penge. Er det derfor ikke på tide, spørger Dorthy Rasmussen, at få skrevet kompetenceløft ind i budgetterne i lighed med ferie og pension?