Aspekter ved indførelsen af webbaseret læring i tandlægers efteruddannelse - Deleuran, Per (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Første gang publiceret i UNEV nr. 8: Tilrettelæggelse af efter- og videreuddannelse på universitetet, nov. 2006, red. Sanne Almeborg og Tom Nyvang. ISSN 1603-5518. I efteråret 2005 startede TKU Efteruddannelsen (Tandlægeskolen Københavns Universitet) en systematisk efteruddannelse i fagområderne Oral kirurgi, Parodontologi og Ledelse. TKU tilbyder en ny type efteruddannelse, som på en systematisk og kvalificeret måde og ved delvis brug af WBL gennemgår de enkelte fagområder og opjusterer den enkelte deltagers viden. Artiklen opsummerer erfaringer med og argumenter for at anvende WBL i efteruddannelsen af tandlæger på Københavns Universitet (KU) nu og i fremtiden, og indeholder pædagogiske overvejelser omkring implementering af WBL som et element i undervisningen.