Efter- og videreuddannelsesaktiviteter på FSKK på CBS - Simonsen, Henrik Køhler (Tidsskrift for Universiteternes Efter- og Videreuddannelse (UNEV), 2006)
Første gang publiceret i UNEV nr. 8: Tilrettelæggelse af efter- og videreuddannelse på universitetet, nov. 2006, red. Sanne Almeborg og Tom Nyvang. ISSN 1603-5518. Den moderne vidensmedarbejder har behov for bedre og mere fleksibel efter- og videreuddannelse. Meget tyder på, at dette behov vil blive endnu mere udtalt, når efter- og videreuddannelse måske kommer på dagsordenen i forbindelse med næste års overenskomstforhandlinger. Artiklen diskuterer en række strategiske og praktiske overvejelser i forbindelse med udvikling af Efter- og videreuddannelsesområdet på Fakultetet for Sprog, Kultur og Kommunikation på CBS. Den giver bl.a. nogle konkrete forslag til modeller til udvikling og udbud af efter- og videreuddannelsesaktiviteter.