Leder: Den evige kamp mod vrøvl - Knudsen, Lisbeth (Udenrigs, 2024)
Antividenskabelige bevægelser er ikke et nyt fænomen, men aktørerne har med de sociale platforme fået et nyt og effektivt redskab til at mobilisere.