EU’s 9/11 - Flindt Pedersen, Charlotte (Udenrigs, 2024)
EU og Danmark har i alt for lang tid været nølende på flygtningeområdet. Vi har haft for lidt fokus på at løse interne problematikker og gjort en heftig indsats for at beskytte EU’s eksterne grænser. Men den logik er ikke bæredygtig i en verden, hvor flygtningepresset stiger i forbindelse med klimakliser og konflikter.