100 år med kommunister i Kina - Thøgersen, Stig (Udenrigs, 2024)
Det er et århundrede siden, at Kinas kommunistiske parti blev grundlagt. Partiet har haft store op - og nedture – men i dag har det fuld kontrol med Kina.