UDDRAG: Manden, der ville være skyldig - Libak, Anna (Udenrigs, 2024)
De pågående værdikampe mod strukturel undertrykkelse har gjort den hvide mands skyld strukturel. For ham er der nu ingen vej ud, skriver Anna Libak i forordet til sin bog Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist.