2020 bliver et afgørende år for international klimapolitik - Hedegaard, Connie (Udenrigs, 2022)
Tidligere klimakommissær Connie Hedegaard ser nærmere på de såkaldte COP’er, de årlige møder, hvor det internationale samfund skal forsøge at finde løsninger. Det er ikke bare for det globale samfund, at klimaforandringerne er en udenrigspolitisk udfordring; det er det i høj grad også for os her i Danmark.