Privatiseringen af rummet er en udenrigspolitisk udfordring - Terp Jensen, Mathias (Udenrigs, 2022)
Læs hvordan og hvorfor en mannequin, der sidder i en sportsvogn og lytter til David Bowie ude i rummet, indvarsler en ny tid i Mathias Terp Jensens artikel om rummets privatiseringen.