Anmeldelse: Demokratiets langsomme og smertefulde død - Pilegaard, Lisbeth (Udenrigs, 2022)
Matt Qvortup har skrevet en deprimerende, men stærk læsværdig lille bog om demokratiernes krise og autokraternes fremmarch i begyndelsen af det 21. århundrede