EU’s brutale og forfejlede kamp mod migranter - Bjarnesen, Jesper (Udenrigs, 2022)
EU kæmper med brutale midler for at holde afrikanske migranter fra døren. Men meget af debatten og politikken er baseret på fordomme og myter uden ret meget grund i virkeligheden. Imens har EU faktisk brug for arbejdskraften.