Den internationale straffedomstol på modig, og farlig, kurs - Harboff, Frederik (Udenrigs, 2021)
Den internationale straffedomstols kendelse om, at den har jurisdiktion over Israels eventuelle krigsforbrydelser i Gaza, er politisk sprængstof. Det kan blive en stor internationale konflikt i de kommende år.