Danmark har et medansvar for Belarus’ skæbne - Barfod, Niels (Udenrigs, 2021)
Under Anden Verdenskrig led belarusserne som få andre befolkninger, og danske frivillige havde en stor del af skylden. Nu er landet undertrykt af sin egen hersker – tiden er kommet til at hjælpe.