Rejsen fra mit ene hjem til mit andet - Sitez, Malek (Udenrigs, 2021)
Talibans magtovertagelse af Afghanistan var et chok. Efter næsten tyve års kamp tabte Vesten krigen. I dette essay fortæller Malek Sitez om sin rejse og oplevelse af krigen.