Leder: Afghanistan - et personlig tilbageblik - Flindt Pedersen, Charlotte (Udenrigs, 2021)
Afghanistan-krigen repræsenterer et skelsættende forløb i Vestens historie. I denne beretning reflekterer Charlotte Flindt Pedersen over sit eget personlige møde med Afganistan og over, hvad der gik galt i den 20 år lange krig.