Færøerne vil bestemme sin egen skæbne - av Rana, Jenis (Udenrigs, 2021)
Færøerne har i stigende grad taget ansvar for sin egen skæbne, også internationalt. Vi har syv missioner udenlands, men vi har behov for mere ansvar og råderum. Det bør regeringen i København indstille sig og finde pragmatiske løsninger på.