Vi kan og bør gå i diplomatisk dialog med Nordkorea - Helgesen, Geir (Udenrigs, 2021)
Nordkorea er verdens mest lukkede land. Men det gør ikke, at landets beslutninger ikke hurtigt kan få konsekvenser for det globale samfund, hvis en konflikt bryder ud. Derfor bør vi gøre mere for at skabe en bedre relation til landet.