Fem afgørende kompetencer - Staur, Carsten (Udenrigs, 2021)
De fleste af os ved ikke, hvad der kræves for at blive en god diplomat. Vi ved, at diplomaten er skarp til at forhandle og god til at befinde sig i det rigtige rum på det rigtige tidspunkt. Men hvad er diplomatens kompetencer mere konkret? Ambassadør Carsten Staur giver sit bud.