Anmeldelse: Nærportræt af nogle af verdens værste kleptokratier - Døcker, Henrik (Udenrigs, 2021)
Britisk journalist har optrevlet nogle af verdens grelleste eksempler på hvidvask af sorte penge og vist deres betydning for opretholdelse af diktaturer. Desværre har bogen for meget fokus på et enkelt land.