Alle vinder, når vi investerer i piger og kvinder - Tørnæs, Ulla (Udenrigs, 2021)
Vi når ikke verdensmålene i 2030, hvis vi ikke får pigerne og kvinder-ne med ombord. Hvis ikke vi styrker kvinders og pigers rettigheder og sikrer dem bedre muligheder for livsudfoldelse, så har resten af FN’s verdensmål trange kår. Retten til at bestemme over egen krop er fuldstændig afgørende.