Er en krig i Middelhavet under opsejling? - Pelt, Mogens (Udenrigs, 2020)
Krisen mellem Tyrkiet og Grækenland er spidset til i den senere tid. Kampen står om retten til havet og havbundens ressourcer, og det kan blive blodigt, selv om ingen af parterne søger en krig.